Teatrul de Stat Constanța

„Veethoven…, făi!”, vineri, 18 ianuarie, ora 19:00

Spectacolul „Veethoven…, făi!”, o comedie savuroasă în regia lui Iulian Enache, revine pe scena TSC în această seară, de la ora 19:00. Cei trei actori ai instituției de cultură constănțene, Lana Moscaliuc, Luiza Martinescu şi Remus Archip sunt protagoniștii piesei de teatru.

 

„Gâlcevile din Chioggia”, sâmbătă, 19 ianuarie, ora 19:00

Sâmbătă, 19 ianuarie, de la ora 19:00, celebra comedie a lui Carlo Goldoni ne poartă pe țărmurile Mării Adriatice, în micul orășel Chioggia. „Gâlcevile din Chioggia” spune povestea conflictelor dintre două grupuri de pescari din laguna venețiană generate de intrigi amoroase.

 

„Inima Reginei Maria”, duminică, 20 ianuarie 2019, ora 19:00

Spectacolul-manifest „Inima Reginei Maria” rămâne în repertoriul Teatrului de Stat Constanța și este prezentat publicului, duminică, de la ora 19:00. O lecție de istorie ce vorbește despre mărirea și decăderea poporului român, producția aduce în prim plan memoria Reginei Maria a României, cea care a jucat un rol important în recunoașterea Unirii de către Marile Puteri ale lumii.

 

Teatrul Național de Operă și Balet „Oleg Danovski”

Instituția de cultură invită publicul constănțean, sâmbătă, 19 ianuarie, ora 18:30, la spectacolul „Liliacul”, o compoziție de Johann Strauss-fiul cu libretul realizat de Karl Haffner și Richard Genée, după nuvela „Le Reveillon” de Henri Melhac și Ludovic Halévy.

 

”Magic Swing”, duminică, 20 ianuarie, ora 18:30, Teatrul Național de Operă și Balet „Oleg Danovski”

TNOB găzduiește un show unic plin de vervă, dinamism și culoare duminică, 20 ianuarie, de la ora 18:30. Vedeta acestui show este muzica retro a anilor ’30, ’40, ’50, ’60.

Preţul unui bilet este de 8,80 lei pentru copii și elevi și 16,50 lei pentru pensionari și studenți. În funcție de locul ocupat în sală, prețurile sunt cuprinse între 22 de lei și 55 de lei.

Biletele pot fi achiziționate și online pe www.tnobconstanta.ro/bilete.

 

Liga Națională de baschet masculin

Primul meci din 2019 din Liga Națională de Baschet Masculin se dispută sâmbătă, 19 ianuarie, ora 17:00, la Sala Sporturilor din Constanța unde BC Athletic Constanța întâlnește Dinamo Știința București.

 

Divizia A la handbal feminin

CSU Neptun Constanta întâlnește ACS UAIC CNOT Iași, în etapa a 12-a a Diviziei A la handbal feminin, duminică, 20 ianuarie, ora 14:00, la Sala Sporturilor din Constanța.

Articolul precedentPrimăria Constanța caută un inspector clasa I, pentru Direcția Financiară
Articolul următorCaz șocant la Constanța: Adolescentă de 13 ani, însărcinată cu fratele de 24 de ani