Zonele rezidențiale s-au transformat într-un adevărat șantier. Echipele Confort Urban lucrează intens la recondiționarea carosabilului pe mai multe străzi din cartierele KM 4, Brătianu, CET și Palazu Mare.

Ieri, echipele Confort Urban au finalizat reabilitarea carosabilului pe strada Petru Cercel, tronsonul delimitat de strada Brizei și bulevardul 1 Mai Vechi. Lucrări similare s-au desfășurat la începutul săptămânii și pe strada Pajurei din cartierul Faleză Sud iar în perioada următoare se va interveni pe bulevardul 1 Mai Vechi, tronsonul delimitat de strada Caraiman și strada Ion Slavici.

În această noapte, în cartierul Brătianu vor continua lucrările de asfaltare pe strada Nicolae Filimon, pe tronsonul delimitat de strada Verde și strada Eliberării iar în cartierul CET, pe aleea Albatrosului, carosabilul a fost frezat în vederea asfaltării.

În cartierul Palazu Mare, echipele SC Confort Urban au acționat pe bulevardul Tomis, la intersecția cu strada Henri Coandă iar pe strada Dumbrăveni au fost amenajate 2 alveole destinate stațiilor pentru mijloacele de transport în comun. Intervenții asupra infrastructurii rutiere vor avea loc pe străzile Dumbrăveni și Santinelei.

 

 

Articolul precedentPoliţia Română: Este permisă deplasarea la părinţi pentru a duce produse pentru Paşte
Articolul următor124 de cazuri de coronavirus în județul Constanța