Instituția Prefectului Județul Constanța informează asupra situației epidemiologice actualizate la nivelul județului Constanța la data de 20  aprilie 2020:

-cazuri confirmate – 186

-cazuri vindecate și externate – 117

-în carantină instituționalizată – 445  persoane;

-în autoizolare la domiciliu –602 persoane.

De la intrarea în vigoare a Ordonanțelor Militare, au fost aplicate, de către polițiștii din cadrul I.P.J. Constanța, jandarmii din cadrul I.J.J. Constanța, respectiv G.M.J. „Tomis” Constanța și polițiștii locali, 7.711 sancțiuni contravenționale, în cuantum de 10.460.561 lei. Dintre acestea, 116 au fost aplicate doar în ultimele 24 de ore, în valoare de 241.298 lei, din care 101, pentru nerespectarea măsurilor impuse prin Ordonanța Militară nr. 3.

În ultimele 24 de ore, au fost efectuate 483 de verificări cu privire la respectarea măsurilor și interdicțiilor impuse (măsuri de izolare, verificarea documentelor privind deplasarea sau libera circulație).

Totodată, în ultimele 24 de ore, polițiștii constănțeni au controlat 35 de societăți comerciale și PFA.

De asemenea, pentru verificarea măsurilor impuse prin Ordonanțele Militare în vigoare, 1.104 forțe de ordine (I.P.J. Constanța, I.J.J. Constanța, G.M.J. „Tomis” Constanța, Poliția Locală Constanța, Garda de Coastă, M.Ap.N.) au fost agrenate în județul Constanța, în ultimele 24 de ore.

 

Articolul precedentÎncă un deces din cauza coronavirusului în județul Constanța
Articolul următorDescoperire macabră într-un canal de irigaţii