Copacii și crengile care au fost rupte de furtuna puternică de ieri și astăzi sunt îndepărtate de pe domeniul public de către angajații Primăriei Municipiului Constanța cu sprijinul lucrătorilor societăților contractate pentru întreținerea spațiilor verzi și ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dobrogea.

 
Echipele au intervenit pentru îndepărtarea de pe carosabil/alei/mașini a copacilor sau crengilor căzute sau în pericol de prăbușire pe  b-dul Tomis, la intersecția cu b-dul Aurel Vlaicu, strada Interioară 2, aleea Viitorului nr.4, aleea Capidava nr.4, b-dul Aurel Vlaicu nr.21, strada Hatman Arbore nr. 30, strada Mihai Viteazu, colț cu strada Sarmisegetuza, strada Flămânda nr. 40, strada Mărțișorului bloc FC1, aleea Murelor bloc BC3, strada I.G. Duca bl. L42 și L79, b-dul Tomis nr. 217, strada Primăverii nr 19, aleea Brândușelor nr. 1 bl Z1, strada Theodor Speranția nr 7 și în stațiunea Mamaia, în zona hotelurilor Apolo, Perla și Flora, Vila Cara.
 
Intervențiile comune în teren ale ISU Dobrogea, împreună cu lucrători ai societăților de întreținere a spațiilor verzi vor continua până la rezolvarea tuturor sesizărilor ori situațiilor întâlnite.
 
Conform meteorologilor, la Constanța astăzi vremea va fi în general frumoasă și se va încălzi față de ieri. Cerul va fi variabil, iar vântul va continua să prezinte intensificări ziua, cu rafale în general de 55…65 km/h, apoi va deveni slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 28…29 de grade, iar cea minimă de 20…21 de grade.
Primăria Constanța face apel ca cetățenii să evite adăpostirea sau trecerea prin apropierea copacilor, stâlpilor, panourilor publicitare, precum şi a imobilelor aflate în construcţie, iar conducătorii auto sunt rugați să evite oprirea sau staţionarea în dreptul copacilor de pe marginea drumurilor precum și peste gurile de scurgere, rigolele și căminele de vizitare pentru a nu îngreuna intervenția echipelor mixte, acolo unde va fi cazul.
Imagine
Imagine
Imagine

Sursa: Realitatea de Constanta

Articolul precedentAvocatul Piperea dezvăluie Operațiunea EVZ și prezintă adevărații proprietari ai ziarului
Articolul următorFOTO LOST FREQUENCIES, show în premieră la NEVERSEA