mascati_politie

Un tânăr în vârstă de 24 de ani a fost reținut de polițiștii constănțeni, fiind acuzat că a întreținut raporturi sexuale cu sora sa mai mică, de numai 13 ani. Incestul a ieșit la iveală după ce mama celor doi a descoperit că fata a rămas însărcinată.

Potrivit polițiștilor constănțeni, mama celor doi, în vârstă de 50 de ani, a descoperit la un moment dat că fiica sa avea întârzieri ale ciclului menstrual. Ea a dus-o pe copilă la un control medical, constatând astfel că adolescenta era însărcinată, în 19 săptămâni. Femeia a aflat astfel că tatăl copilului este chiar fratele fetei, un tânăr de 24 de ani, și a mers la Poliție. „La data de 16 ianuarie, o femeie, în vârstă de 50 de ani, din localitatea Mihai Viteazu, a sesizat faptul că fiul ei, de 24 de ani, ar fi întreținut relații sexuale cu fiica ei, respectiv sora bărbatului în cauză, o minoră, în vârstă de 13 ani”, au precizat polițiștii constănțeni.

Tânărul a fost reținut, joi, pentru o perioadă de 24 de ore, fiind introdus în Arestul Poliției Județene Constanța. În cursul acestei zile el va fi prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Articolul precedentUnde ieșim în week-end, la Constanța?
Articolul următorIluminat stradal cu becuri led, în Mangalia