„Ucenicul vrăjitor” și Orchestra Simfonică București sunt invitate la Gala FITIC, ce are loc sâmbătă seara, la Centrul Multifuncțional Educativ pentru Tineret „Jean Constantin”.

Organizatorii Festivalului Internațional de Teatru Independent de la Constanța invită toți spectatorii care le-au fost alături în această ediție, la un regal muzical și actoricesc, la Gala de premiere a evenimentului, care va avea loc de la ora 19.00. „Veniți să vă bucurați alături de actorii, regizorii, studenții, liceenii și realizatorii de filme premiați și de echipa FITIC, de un spectacol extraordinar, produs și realizat de către profesioniștii pe care îi îndrăgiți deja, Orchestra Simfonică București”, au anunțat organizatorii evenimentului.

„Ucenicul vrăjitor” este ultimul cadou pe care FITIC îl face Constanței, un spectacol total, o călătorie muzicală, asezonată cu teatru de calitate și mult, mult umor.

 

“Ucenicul vrăjitor” vine la Constanța, în interpretarea celebrei Orchestre Simfonice București. Nu este, însă, doar un concert. Este un eveniment de divertisment teatral și muzical în stil clasic, în care spectatorii vor descoperi că muzica îi poate amuza copios, iar un singur actor face cât o întreagă orchestră. Evenimentul este gândit astfel încât actorul Radu Gheorghe și Orchestra Simfonică București să conducă publicul spectator pe meridianele celor mai cunoscute și îndrăgite partituri ale lumii, cu ajutorul umorului de foarte bună calitate și unor calități histrionice de neegalat.

Festivalul Internațional de Teatru Independent de la Constanța este organizat de Asociația Art Society Center și finanțat de Primăria Municipiului Constanța.

Articolul precedentFlashMob Euroscola în Piațeta Decebal din Medgidia
Articolul următorÎnceput de an școlar și în Arhiepiscopia Tomisului