Teatrul de Stat Constanța

„Gâlcevile din Chioggia”, vineri, 08 februarie, ora 19:00

Intrigile amoroase se țin lanț în comedia strălucitoare „Gâlcevile din Chioggia” care revine în repertoriul TSC, în această seară, de la ora 19:00. Celebra piesă a lui Carlo Goldoni poartă semnătura regizorală a Danei Dumitrescu.

 

„Paliativ”, sâmbătă, 09 februarie, ora 19:00

Sâmbătă, 09 februarie, de la ora 19:00, tânărul dramaturg Radu Popescu înfățișează în spectacolul „Paliativ” o lume care pendulează între umanitate și dezumanizare în care medicii, asistentele și pacienții își întrepătrund dramele, frustrările și viețile.

 

„Nunta lui Figaro”, duminică, 10 februarie, ora 19:00

Duminică, 10 februarie, de la ora 19:00, Teatrul de Stat Constanța propune spectatorilor constănțeni comedia spumoasă „Nunta lui Figaro” de P.A. Caron de Beaumarchais. Tani Ştefu îl interpretează pe Figaro, iar Bogdan Caragea este Contele Almaviva.

 

Teatrul Național de Operă și Balet ”Oleg Danovski”

„L’Heure d’Or de Paris”, sâmbătă, 09 februarie, ora 18:30

Teatrul Național de Operă și Balet ”Oleg Danovski” prezintă poemul vocal-coregrafic „L’Heure d’Or de Paris” pe muzica marilor compozitori francezi. Într-un decor de lumini și umbre, reprezentația este construită pe simbolistica oglinzii, paravanului şi a apei. Spectacolul se oferă privirii ca un labirint specular şi o deschidere spre infinit. Coregrafia, regia şi scenografia sunt semnate de Horaţiu Cherecheş.

 

„Carmen”, duminică, 10 februarie, ora 18:30

Duminică, 10 februarie, de la ora 18:30, este pusă în scenă „Carmen” opera compusă de Georges Bizet pe un libret de Henri Meilhac și Ludovic Halévy, după nuvela omonimă a lui Prosper Mérimée.

 

Expoziția „Dobrogea – poveștile tărâmului dintre ape”, sâmbătă, 09 februarie, ora 12:00, Muzeul de Istorie Națională și Arheologie Constanța, în galeria de artă din cadrul Muzeului de Istorie Națională și Arheologie Constanța (etajul II, mansardă).

Expoziția marchează împlinirea a 140 de ani de la revenirea Dobrogei în granițele statului național.

La vernisaj vor participa criticul de artă Eduard Andrei și Florentin Sârbu, curatorul expoziției și președintele filialei UAPR Constanța.

Expoziția rămâne pe simeze până în data de 06 martie 2019 și va putea fi vizitată în orele de program ale muzeului, de miercuri până duminică, între orele 09:00- 17:00.

 

Divizia A la handbal masculin

Sâmbătă, 09 februarie, de la ora 11:00, HC Dobrogea II întâlnește CS Medgidia, la Sala Sporturilor din Constanța.

Campionat Național de Juniori I

 

Duminică, 10 februarie, de la ora 11:30, are loc meciul dintre HC Dobrogea J1 și LPS Roman, la Sala Sporturilor din Constanța.

 

Liga Națională de Baschet Masculin

Sala Sporturilor din Constanța va găzdui sâmbătă, 09 februarie, de la ora 18:00, meciul dintre BC Athletic Constanța și CSM Phoenix CSU Galați din Grupa Galbenă a Ligii Naționale de Baschet Masculin.

 

Divizia cadeți la volei feminin

Duminică, 10 februarie, de la ora 13:00, se dispută meciul dintre CS Top Volei 05 întâlnește și CSM București, la Sala Complexului Sportiv Flămânda din Constanța.

 

CSU Neptun Constanța vs. CS Știința Bacău

Meciul din etapa a 15-a a Diviziei A la handbal feminin va avea loc duminică, 10 februarie, de la ora 14:00, la Sala Sporturilor din Constanța.

Articolul precedentJandarmii constănțeni, prezenți în mijlocul comunității
Articolul următorDouă noi focare de PPA, confirmate pe fonduri de vânătoare din Constanța