Efective de jandarmi constănțeni vor acționa în acest sfârșit de săptămână pentru asigurarea climatului de ordine la o serie de evenimente publice organizate în zona de responsabilitate.

Astfel, sâmbătă, jandarmii constănțeni vor fi prezenți în zona Sălii Sporturilor din Constanța, unde va avea loc partida de handbal masculin AHC Dobrogea Sud Constanța II – CS Medgidia, cu începere de la ora 11.00.

În aceeași zi, începând cu ora 18.00 oamenii legii vor asigura măsurile de ordine publică la meciul baschet masculin dintre echipele BC Athletic Constanța și CSM Phoenix CSU Galați, eveniment sportiv ce va avea loc la Sala Sporturilor.

Tot sâmbătă, cu începere de la ora 15.00, jandarmii vor avea în vedere desfășurarea în condiții de siguranță a două meciuri de fotbal în sală, în cadrul competiției Trofeul Telegraf.

Duminică, jandarmii vor acționa pentru asigurarea climatului de normalitate civică la partida de handbal feminin CSU Neptun Constanța – CS Știința Bacău, începând cu ora 14.00, dar și la șapte meciuri de fotbal în sală, în cadrul competiției Trofeul Liga Old Boys, începând cu ora 16.00.

În aceeași zi, începând cu ora 08.00 va fi asigurată ordinea publică și protecția participanților la procesiunea religioasă organizată de Biserica Sfântul Mucenic Haralambie, pe bulevardul Tomis din municipiul Constanța, cu racla făcătoare de minuni și moaștele Sfântului și Dreptului Simeon.

Misiunile jandarmilor vor avea în vedere asigurarea unui climat de ordine publică corespunzător, condiții de siguranță pentru toți participanții, prevenirea și combaterea oricăror fapte ce pot genera tulburarea ordinii publice, precum și depistarea, identificarea și dispunerea măsurilor legale față de cei care comit fapte antisociale.

Articolul precedentTransfer după transfer la SSC Farul. Ciprian Marica a mai adus cinci jucători noi
Articolul următorSugestii de week-end – Unde mergem și ce facem în Constanța