Aproximativ 60 de poliţiştii locali, cu 20 de autospeciale, au acționat, miercuri, pe toată raza municipiului Constanța, cu precădere în perimetrul zonei în care au fost organizate manifestările de Ziua Marinei, fiind aplicate sute de amenzi pentru încălcarea legii.

 

Astfel, lucrătorii Direcției Generale Politia Locala Constanta au aplicat 221 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 48.205 de lei. Cele mai multe sancțiuni aplicate au fost pentru consum de alcool în spatii publice, cerșetorie, opriri sau staționări neregulamentare, menținerea curățeniei pe domeniul public.

 

Pentru prevenirea săvârșirii unor fapte antisociale, polițiștii locali le solicită cetățenilor, care întâlnesc cazuri ce intră în competența lor instituțională, în special încălcări ale normelor de curățenie și de conviețuire socială, să le acorde sprijinul pentru identificarea făptuitorilor prin apelarea numărului Dispeceratului Poliției Locale Constanța 0241484205, iar echipajele noastre vor interveni în regim de urgentă. Pentru utilizatorii aplicației whatsapp numărul de contact este 0799606142 cu rugămintea de a transmite fotografii cu ceea ce constată, locul, direcția de deplasare și alte date care să ne permită identificarea rapidă și tragerea la răspundere a acestora.

Articolul precedentNava Scoală Mircea pleacă într-o nouă misiune
Articolul următorNoi focare de pestă porcină africană în Topalu și Mircea Vodă