La Eforie Aqua Park începe sâmbătă, 23 iunie, un nou anotimp al distracției, cu programe de divertisment pentru toate vârstele, concerte și spectacole cu artiști renumiți, care se vor desfășura pe tot parcursul verii.

Eforie Aqua Park și-a propus să fie și sezonul acesta casa de vacanță a copiilor, începând cu ora nouă dimineața și până la apus. „Anul acesta am amenajat spații de joacă la umbră, chiar și fără apă, pentru ca turiștii să petreacă o zi întreagă în incinta parcului, fără grija că au stat prea mult în bazin sau la soare. În fiecare an ne propunem să fim din ce în ce mai buni și să venim cu noutăți, pentru ca turiștii care au mai fost pe la noi să descopere noi atracții. Pentru ei, dar și pentru noii noștri vizitatori, anul acesta avem un calendar de concerte, spectacole, programe de animație, evenimente care îi vor face să se simtă foarte bine în parcul nostru”, declară Norina Boldeanu, reprezentant al Eforie Aqua Park.

În ziua deschiderii, printre participanți se vor afla și 21 de copii cu vârste cuprinse între 8 și 14 ani aflați în prima lor vacanță la Marea Neagră. Micuții aflați în grija Organizației Umanitare Concordia se află pe litoral între 21 și 24 iunie, în programul de responsabilitate socială #PrimaZiLaMare, organizat de turoperatorul Paralela 45.

Eforie Aqua Park, unul dintre cele mai moderne parcuri acvatice din România, este dotat cu nouă tobogane, fiecare în parte oferind turiștilor o experiență unică. Turiștii mai au la dispoziție un jacuzzi cu capacitate de peste 25 persoane, zonă de rodeo, spectacole cu personaje din desene animate, magicieni și clovni, zumba, face painting și multe alte activități. Turiștii care doresc intimitate au la dispoziție zona VIP, cu baldachine. Cei norocoși nu vor pleca acasă cu mâna goală. La Eforie Aqua Park au loc tombolele zilnice cu premii atractive.

Încă din 2014, Eforie Aqua Park a contribuit semnificativ la atragerea unui număr din ce în ce mai mare de turiști în sudul litoralului. După numărul de vizitatori, autoritățile locale declară Eforie Nord o stațiune de top pentru vacanțele familiilor cu copii. Statisticile Eforie Aqua Park arată că familiile cu copii sunt încântate de diversitatea programului artistic, de toboganele de mare viteză și locurile de joacă special amenajate pentru cei mici.

Articolul precedent“Trenurile Soarelui 2018” pornesc spre Litoral
Articolul următorConsilierii locali din Mangalia au aprobat Planul de Mobilitate Urbană