Un preot din Constanța este cercetat de procurorii DIICOT după ce a fost acuzat de soție că ar fi filmat-o pe sora ei, minoră, în baie.

Soția ar fi descoperit că în urmă cu trei ani, bărbatul, care este preot la o parohie din Constanța, ar fi montat în baia locuinței comune o cameră de luat vederi, cu care a filmat-o pe sora ei, care la vremea respectivă avea 15 ani. Drept urmare, procurorii DIICOT Constanța au început o anchetă, în urma unei plângeri depuse de părinții soției preotului. Urmărirea penală în acest caz nu este încă finalizată.

Cei doi se află în prezent în proces de divorț, iar soția a mai formulat pe numele preotului alte două plângeri penale, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de amenințare și loviri sau alte violențe. Prima dintre ele a fost depusă în luna iulie a anului trecut, iar cea de-a doua, în ianuarie 2019, dar pe aceasta din urmă femeia a retras-o. De fiecare dată plângerile au fost formulate după ce femeia ar fi mers la domiciliul comun, care se află în localitatea Techirghiol, pentru a-și lua niște lucruri, moment în care ar fi fost agresată de bărbat.

Preotul nu a putut fi contactat pentru a-și prezenta punctul de vedere, în timp ce reprezentanții Arhiepiscopiei Tomisului au spus că așteaptă finalizarea anchetelor.

Articolul precedentVIDEO: Filmul capturării pescadorului turcesc, prins la braconat în apele teritoriale românești
Articolul următorFOTO VIDEO| Incendiu puternic la o brutărie din Tuzla. Intervin patru autospeciale