Musulmanii din Constanţa oferă cina tradițională de Iftar pentru copii defavorizați, la care vor fi invitați peste 200 de orfani.

Muftiatul Cultului Musulman din România, împreună cu Semiluna Roșie şi Consulatul General al Republicii Turcia, din Constanţa, oferă miercuri, 30 mai 2018, de la ora 20.46, o cina tradițională – Iftar, în cadrul Lunii Sfinte Ramazan (Luna Postului), pentru copiii aflați în grija centrelor specializate de ocrotire ale Direcției Generale de Asistență Socială şi Protecția Copilului (DGASPC) Constanţa.

La Iftar vor participa 350 de invitați, între care 211 orfani şi 29 de supraveghetori.

Acţiunile sociale, organizate în contextual Lunii Ramazan, de către Muftiatul Cultului Musulman din România în colaborare cu DGASPC, Semiluna Roşie şi Consulatul General al Republicii Turcia, vor continua joi, 31 mai, când vor fi acordate peste 200 de pachete cu alimente tradiționale, la sediul Crucii Roșii din Constanta, pentru familiile defavorizate.

Articolul precedentTeatrul de Stat Constanța joacă Dionysos în Festivalul Internațional de Teatru Atelier de la Baia Mare
Articolul următorAutobuzele RATC vor circula în minivacanța de 1 Iunie după program de week-end