Primăria Municipiului Mangalia organizează, sâmbătă, 23 iunie, începând cu ora 17.00, prima ediție a Festivalului Interetnic.

În cadrul evenimentului, care va avea loc pe scena exterioară a Casei de Cultură, vor evolua ansambluri folclorice, soliști vocali și tarafuri ale diverselor etnii din Dobrogea. Publicul spectator va avea prilejul să participe la un spectacol plin de culoare și voie bună, oferit de etnici tătari, turci, ruși-lipoveni, aromâni, bulgari, dar și de ansambluri autohtone. Atât turiștii, cât și localnicii vor avea ocazia să asiste la momentele artistice oferite de reprezentanții fiecărei etnii participante și să descopere tradițiile și obiceiurile diverselor comunități din Dobrogea.

Vor susține recitaluri și momente artistice mai mulți soliști și ansambluri, printre care Vanghilismo, Cansu, Zestrea, Novosiolki, Românașii, Can Renkli, Goluboe More, Gener și Elen, Gabriela Lungu și invitații săi. Locuitorii orașului și turiștii sunt invitați să se bucure din plin de acest eveniment al multiculturalității dobrogene.

Articolul precedentDouă persoane rănite după ce un șofer beat s-a răsturnat cu mașina, care a luat foc
Articolul următorBăuturi răcoritoare contrafăcute, confiscate în Portul Constanţa Sud Agigea