Un concert prepascal va avea loc vineri, 5 aprilie, la biserica „Sfânta Maria” din zona Far din Constanța, susținut de către Arhid. Ștefan Adrian Ghiuță. Concertul va avea loc de la ora 19.00, imediat după ce ierarhul Tomisului, IPS Teodosie, va oficia Taina Sfântului Maslu.

Arhid. Ștefan Adrian Ghiuță îi va avea ca invitații pe Cătălina Alexa (parohia „Sf. Maria”), Ionela Crăciun (parohia „Buna-Vestire”) și Ionuț Cristea (parohia „Sfântul Antonie cel Mare”). Acompaniamentul la pian va fi  asigurat de către Valentin Vădănoiu, iar evenimentul cultural-religios va fi prezentat de către lect. univ. dr. Carmen Ciornea. Totodată va fi lansat și compact discul „Pricesne Ortodoxe” al Arhid. Ștefan Adrian Ghiuță.

Pe durata studiilor liceale urmate la Seminarul teologic „Sfântul Dionisie Exiguul”, din Constanța (2008-2012), arhid. Ștefan Giuță a fost cântăreț la biserica „Sf. Ilie” din Constanța, apoi a urmat un curs de voluntariat la Fundația „Giovanni Bosco” din Constanța, unde a fost voluntar până în anul 2014. Din anul 2012, arhid. Ștefan Ghiuță este tenor în cadrul Coralei bărbătești „Armonia”. Din anul 2013 a urmat cursurile Facultății de Teologie din Constanța, iar din 2018 este student masterand la specializarea „Pastorație și Viață liturgică”.

Din data de 4 februarie 2018, arhid. Ștefan Ghiuță este arhidiacon la biserica „Sf. Maria” din Constanța, iar din 1 martie 2018, profesor de Religie (suplinitor) în cadrul Liceului Teoretic „Decebal” din Constanța.

Articolul precedentSoluții pentru reabilitarea clădirilor din centrul istoric al orașului Constanța
Articolul următorArbuști ornamentali, plantați în scuarurile din Constanța!