Angajații KMG International au participat la cea de-a cincea ediție a crosului Rompetrol ”Run and Care” care a avut loc duminică, 10 iunie, în Parcul Carol din București. Peste 300 de angajați din diferite companii din Grup, alături de familiile acestora și partenerii de afaceri ai companiei, au alergat pe distanțe de 5, 10 și 15 km, în timp ce compania a donat 5 dolari pentru fiecare kilometru pentru a susține cauzele Asociației Edulier.

„Acest proiect face parte deja din tradiția noastră de a alerga pentru o cauză nobilă și de a sprijini cauzele din domeniul educației, sănătății și protecției mediului. Combinăm voluntariatul cu bucuria de a petrece timpul liber împreună cu colegii noștri și familiile lor. Ei sunt deschiși să doneze timp și efort pentru evenimentele caritabile și aș dori să-mi exprim aprecierea pentru acest lucru”, a declarat Alexey Golovin, vicepreședinte pentru Strategie al KMG International Group.

Angajații sunt implicați în activitățile de voluntariat ale companiilor din Grup în fiecare an, fie în cadrul programelor lansate de companie (donarea de sânge, colectarea jucăriilor și a cărților, etc.), fie în cadrul unor proiecte caritabile individuale. KMG International are peste 5.000 de angajați în România, investind peste 10 milioane de dolari din 2009 în proiecte de dezvoltare comunitară la nivel local. Numai în anul 2018 angajații au fost implicați în mai multe sesiuni de plantare a copacilor în orașele Ploiești și Navodari.

În urma crosului caritabil ”Rompetrol Run and Care” din acest an, toate fondurile strânse pentru Asociația Edulier vor fi alocate pentru sprijinirea educației copiilor din familii nevoiașe, precum și a celor cu dislexie, discalculie și disgrafie. La centrul din București fondat de Edulier, 30 de copii cu vârste cuprinse între 7 și 12 ani beneficiază gratuit de programe de învățare și de terapie asistată cu animale, învățare digitală, muzică și terapie prin artă. De asemenea, Edulier dezvoltă programe educaționale la nivel național, în beneficiul direct al a peste 1.000 de copii anual.

„Îndeplinirea viselor, îngrijirea celui de lângă tine, implicarea sunt valorile Rompetrol și Edulier, transmise generațiilor următoare. Vă mulțumim pentru povestea Run and Care, scrisă pentru a ajuta copiii dislexici să citească povestiri din copilărie” – Cristiana Ionescu, fondatoarea Asociației Edulier.

Articolul precedentBărbat căutat pentru a fi trimis la închisoare, depistat între protestatari
Articolul următorNava Școală „Mircea” a ajuns în portul Bari