Un bărbat ce avea de executat o condamnare la închisoare de doi ani și nouă luni a fost depistat de jandarmi, în zona Prefecturii Constanța, în timp ce se amestecase între participanții la un protest.

Potrivit Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța, un echipaj ce se afla, sâmbătă seară, în misiune de asigurare a ordinii publice în zona Instituției Prefectului județului Constanța, a fost sesizat de către cei care participau la adunarea publică de protest declarată şi înregistrată legal, cu privire la faptul că printre ei şi-au făcut apariția cinci persoane care nu aveau legătură cu manifestarea, având alte revendicări.

Având în vedere că este interzis ca persoane sau grupuri care nu au legătură cu adunările publice organizate să se infiltreze în rândul demonstranților, jandarmii au procedat la legitimarea şi stabilirea identității acestora, în vederea luării măsurilor legale. În urma verificărilor făcute, oamenii legii au identificat un bărbat  în vârstă de 50 ani, domiciliat în Constanța, care figura ca persoană urmărită general, întrucât avea pe numele său un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, emis de Judecătoria Constanța, având de executat o pedeapsă privativă de libertate de 2 ani şi 9 luni.

Bărbatul a fost predat lucrătorilor Secției nr.3 Poliție Constanța, în vederea luării măsurilor legale, ulterior fiind încarcerat în Penitenciarul Poarta Albă.

Articolul precedentDuminică neagră la Constanța, doi bărbați au murit înecați, iar un copil a fost dat dispărut
Articolul următorAngajații KMG International au strâns 10.000 dolari în cadrul crosului caritabil ”Rompetrol Run and Care”