Doi bărbați au murit înecați, duminică noapte, după ce au mers să se scalde, unul dintre ei le Neptun, în apele Mării Negre, iar celălalt într-un lac din zona Tuzla. Tot duminică, un adolescent de 14 ani a fost dat dispărut după ce a intrat în mare pe plaja de la Corbu.

Potrivit pompierilor, primul incident a avut loc în jurul orei 21.00, în zona plajei Bali din Neptun, unde un tânăr de 18 ani, din Republica Moldova, a vrut să facă o baie în mare și și-a pierdut viața. Au fost efectuate manevrele de resuscitare, însă fără succes.

Al doilea caz s-a petrecut la Tuzla, unde un bărbat de 46 de ani a intrat să facă o baie în apele bălții Cainaci și a dispărut. La fața locului s-au deplasat şi scafandrii, iar căutările au durat până aproape de miezul nopții. Trupul bărbatului a fost adus la mal, dar cadrele medicale aflate la fața locului nu au putut decât să costate decesul.

Tot duminică, un adolescent de 14 ani a dispărut în valuri pe plaja neorganizată de la Corbu. Din primele informații, doi copii în vârstă de 14 ani au intrat în apă, dar doar unul dintre ei a reușit să iasă din apă. Copilul care a ieșit din mare este stabil și nu prezintă probleme deosebite. Căutările au început imediat, scafandrii răscolind marea în căutarea adolescentul dispărut în valuri. Acțiunea a fost oprită la căderea nopții, fiind reluată luni dimineață.

Potrivit pompierilor constănțeni, de la 1 Mai până în prezent au fost 14 cazuri de accidente prin submersie, din care patru persoane au decedat și două sunt date dispărute. Aceste evenimente au avut loc atât în Marea Neagra cât și pe lacuri din județ.

Articolul precedentRazie printre cerșetorii din Constanța
Articolul următorBărbat căutat pentru a fi trimis la închisoare, depistat între protestatari