O tânără de 25 de ani a ajuns la spital, cu un traumatism cranian, după ce a avut un conflict cu un elev, în curtea unui liceu din Constanța, unitate de învățământ la care studiase și ea.

Potrivit reprezentanților Colegiului Național de Arte „Regina Maria” din Constanța, incidentul s-a petrecut, miercuri, în jurul orei  13.30, când tânăra de 25 de ani, fostă elevă a colegiului, a pătruns pe terenul de sport și a intrat în dialog cu un grup de elevi de liceu.

Dialogul a degenerat în conflict şi unul dintre elevi a agresat-o fizic. Tânăra a suferit un traumatism cranian și a avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind apelat serviciul de urgenţe. La fața locului a ajuns un echipaj SMURD care i-a acordat primul ajutor şi a transportat-o apoi la spital.

„Conducerea scolii a informat I.S.J. Constanţa şi a dispus convocarea în regim de urgenţă a consiliului clasei din care face parte elevul, pentru data de 1.11.2018, ora 10.00, în cadrul căruia se vor stabili sancţiunile ce vor fi aplicate conform legislaţiei în vigoare”, au precizat reprezentanții unității de învățământ.

Articolul precedentO tânără, agent de poliție, lovită în timp ce traversa pe zebră
Articolul următorMăsuri integrate pentru o viață mai bună la Constanța