70 de kilograme peşte fără documente legale, au descoperit polițiștii tulceni într-un autoturism. Întreaga cantitate de pește a fost predată unei societăţi comerciale de profil.

Poliţiștii de frontieră au oprit în data de 18.10  pe raza localității Murighiol, județul Tulcea, un autoturism la volanul căruia se afla cetățeanul român V.A., în vârstă de 62 de ani, domiciliat înjudeţului Galați. În urma controlului efectuat asupra autoturismului, polițiștii de frontieră au descoperit, în portbagajul acestuia, saci din plastic în care se afla cantitatea de 75 kg peşte, șalău, în stare proaspătă, pentru care persoana în cauză nu deţinea documente legale. Bărbatul a declarat că a cumpărat cantitatea de pește pentru consum propriu și pentru un eveniment.

Întreaga cantitate de pește a fost predată unei societăţi comerciale de profil, iar polițiștii de frontieră efectuează cercetări pentru săvârşirii infracţiunii de „deţinerea, transportul sau comercializarea fără documente legale a peştelui şi altor vieţuitoare acvatice obţinute din pescuit ori produselor din peşte”.

 

 

Articolul precedentCrosul Mării Negre.”Sunt un schimbă-lume, aleg #fărăplastic!”
Articolul următorFOTO| Razie de amploare prin piețele din Constanța. Polițiștii au dat amenzi de 7500 lei