O razie de amploare s-a desfăşurat în perioada 18-19 octombrie 2018, în piețele agroalimentare constănțene Tomis 3 și Grivița. Scopul poliţiştilor a fost de a combate și descuraja comerțul stradal neautorizat .

Polițiștii locali au aplicat 23 amenzi contravenționale în valoare totală de 7.500 lei și au confiscat 87 de kilograme de legume-fructe, 273 legături de verdeață, 6 litri de băuturi alcoolice și 73 articole de îmbrăcăminte.

Mai multe personae au fost legitimate, iar 5 dintre ele au fost conduse la sediul Direcției Generale Poliția Locală Constanța în vederea identificării și luării măsurilor legale privind exercitarea unor acte de comerț ilicit.

Acţiuni similare vor continua pâna la restabilirea unui climat de ordine și siguranță publică, dar și pentru prevenirea și combaterea comerțului ilicit, atât în perimetrul piețelor constanțene, cât și în alte zone.

 

 

Articolul precedent70 kg șalău fără documente legale, confiscate de poliţiştii de frontieră tulceni
Articolul următorFOTO| Încălțăminte și jucării contrafăcute, în valoare de peste 2.870.000 lei, confiscate în Portul Constanţa Sud Agigea