Ultimele zile ale lunii septembrie vin cu o mulțime de evenimente la malul mării. Și pentru că nu vrem să ratați niciunul dintre ele, facem acum o scurtă trecere în revistă.

 

• Noaptea Bibliotecii 2018 – sâmbătă, 29 septembrie 2018, ora 16:00, Biblioteca Județeană „I.N. Roman”.

Biblioteca Judeţeană „I. N. Roman” din Constanţa organizează un eveniment amplu ce include o serie de lansări de carte, expoziţii, ateliere şi numeroase alte activităţi culturale. Manifestările vor avea loc la sediul bibliotecii din strada Mircea cel Bătrân nr. 104 A.

 

• Black Sea 10 K și Crosul Copiilor – 29-30 septembrie 2018, Stațiunea Mamaia

Juniorii cu vârste cuprinse între 5 și 14 ani sunt așteptați sâmbătă la cea de-a IV-a ediție a Crosului Copiilor, iar duminică, adulții și copiii cu vârste peste 15 ani vor putea lua startul la cursele de 10 km, de 5 km, la ștafetele de 5 km, la cursa populară de 2 km sau la Family Run.

 

• ACS Tomitanii Constanța – Dinamo București – sâmbătă, 29 septembrie 2018, ora 14:30, stadionul „Mihai Naca”.

Echipa de rugby Tomitanii Constanţa va juca sâmbătă contra echipei CS Dinamo Bucureşti iar atmosfera va fi întreținută de trupa de majorete a echipei.

 

• Phoenix Știința Constanța – Universitatea Cluj Napoca – sâmbătă, 29 septembrie 2018, ora 18:00, Sala Sporturilor.

Miercuri, într-o partidă contând pentru optimile de finală ale Cupei României la baschet feminin, echipa Phoenix Știința Constanța a reușit o victorie spectaculoasă, în fața Universității Cluj. Meciul retur dintre Phoenix – Știința Constanța şi Universitatea Cluj va avea loc sâmbătă, 29 septembrie, în Sala Sporturilor, formația constănțeană având prima șansă de calificare.

 

• Concert extraordinar pentru seniorii Constanței – duminică 30 septembrie 2018, ora 17:00.

Seniorii oraşului Constanţa sunt invitaţi duminică, 30 septembrie, la Casa de Cultură a Sindicatelor, la un spectacol de excepţie susţinut de Fuego, Stela Enache şi Marina Florea.

Evenimentul este organizat de Primăria Municipiului Constanţa cu ocazia Zilei Internaţionale a Persoanelor Vârstnice, sărbătorită în fiecare an pe data de 1 octombrie. Spectacolul începe la ora 17:00, iar accesul este liber în limita locurilor disponibile.

Intrarea în sală se va face începând cu ora 16:30.

Articolul precedentSpectacole de excepție pe scena Teatrul Național de Operă și Balet „Oleg Danovski” Constanța
Articolul următorVreme rea în județul Constanța până la căderea serii