Două spectacole ce ar fi trebuit să fie găzduite de Teatrul de Stat Constanţa au fost anulate din cauza organizării referendumului pentru familie.

Artişti ai Teatrului de Stat Constanţa şi ai Teatrului Astragali din Italia vor susţine, sâmbătă, 6 octombrie, de la ora 18.00, un spectacol la Muzeul de Istorie Naţională şi Arheologie Constanţa, în cadrul proiectului cofinanţat de Uniunea Europeană, Legende pe ruine circulare. Spectacolul va rezulta în urma rezidenţei de creaţie româno-italiene care a început sub coordonarea regizorului şi actorului Fabio Tolledi, vicepreşedinte al Institutului Internaţional de Teatru.

Deschiderea de stagiune la Teatrul de Stat din Constanța ar mai fi trebuit să conțină alte două reprezentanții, dar acestea au fost anulate din cauza organizării referendumului pentru familie. „Celelalte două spectacole care ar fi trebuit să completeze weekend-ul de deschidere a stagiunii la Teatrul de Stat Constanţa au fost anulate, întrucât sediul instituţiei noastre este secţie de votare pentru referendumul din 6 – 7 octombrie”, au anunțat reprezentanții instituției.

Tot sâmbătă, de la ora 11, cei interesaţi sunt invitaţi să participe la un colocviu intitulat „Noi forme de a spune vechile poveşti, pentru un public diferit” (Telling old stories in new ways for a different audience), care se adresează tuturor celor preocupaţi de păstrarea tradiţiilor, legendelor, identităţii culturale şi istorice. Colocviul se va desfăşura tot la Muzeul de Istorie Naţională şi Arheologie, care este partener ştiinţific al Teatrului de Stat Constanţa în proiectul Legende pe ruine circulare.

Articolul precedentFăgădău: Porniți cât mai repede instalațiile și dați cât mai repede drumul apei calde în Constanța
Articolul următorCetățean străin înjunghiat în Portul Constanța