Folk Fest Remember Costinești invită iubitorii de muzică folk la unul dintre cele mai frumoase festivaluri de gen din țară, în incinta complexului White Horse din Costinești, la doar 300 de metri de mare.

Ajuns la a doua ediție, Folk Fest Remember Costinești reunește artiști de prim rang din domeniul folkului românesc: Mircea Vintilă, Nicu Alifantis, Alexandru Andrieș, Florin Chilian, Emeric Imre, Dinu Olărașu și mulți alții. Amfitrionul evenimentului va fi Andrei Partoș – jurnalist și excepțional om de radio, personalitate emblematică a Costineștiului de altădată.

Folk Fest Remember Costinești este mai mult decât un festival de muzică. El își propune să aducă în prim-plan evenimentele cultural-artistice care însuflețeau atmosfera Costineștiului în anii ‘70 – ‘80, perioadă de referință pentru Stațiunea Tineretului care reprezenta destinația preferată a mii de turiști consumatori de artă și a celor mai însemnați artiști din domeniul muzical sau din alte arii culturale.

Astfel, ediția a doua a festivalului de folk din Costinești va găzdui și anul acesta expoziții de grafică umoristică, de fotografie (cu imagini ale Costineștiului de azi sau ale stațiunii de odinioară), lansări de carte ale artiștilor participanți la festival și multe alte evenimente surpriză care vor trezi interesul publicului participant.

Biletele se găsesc pe www.iabilet.ro și în rețeaua iabilet.ro. Prețul unui abonament este 50 de lei pentru ambele zile de festival. Biletele pentru o singură zi, la prețul de 30 de lei, vor putea fi achiziționate la intrare la eveniment.

Articolul precedentExercițiu de căutare și salvare de vieți omenești pe mare, organizat pe litoralul românesc
Articolul următorProiecte de peste 25 de milioane de lei pentru județul Constanta