Constănțenii pot participa la un inedit concurs de fotografie, subiectul fiind centrul vechi al orașului, cele mai frumoase poze urmând să fie admirate într-un calendar on-line.

Potrivit Primăriei Constanța, cele mai reușite 12 instantanee cu elemente de detaliu ale clădirilor din inima Constanței, Zona Peninsulară, vor putea fi admirate într-un calendar on-line pentru anul 2020. În acesta vor fi punctate toate evenimentele importante pe care Constanța le desfășoară în cadrul proiectului european ALT/BAU- Transfer Networks Alternative Building Activation Units”, program care urmărește identificarea unor soluții pentru salvarea clădirilor de patrimoniu degradate din centrul vechi.

Regulamentul este simplu. Orice pasionat de fotografie este invitat să posteze poza pe pagina de facebook a Primăriei Constanța, la secțiunea dedicată acestui concurs, iar clasamentul se va face în funcție de numărul de like-uri. „Așadar, de astăzi, lăsați-vă purtați de imaginație pe străzile cu parfum de istorie din centrul vechi și surprindeți cele mai frumoase fotografii. Cele 12 fotografii din care va fi realizat calendarul vor fi selectate în funcție de numărul de aprecieri!”, au transmis reprezentanții Primăriei.

Concursul se desfășoară în perioada 25 octombrie – 8 noiembrie, iar fotografiile postate trebuie să aibă o rezoluție de minimum 6 MB.

Articolul precedentTânăr căutat de polițiști la două luni după ce a dispărut în valurile mării
Articolul următorSimona Halep, apariție spectaculoasă la Shenzhen