neversea

Cine ia nota 10 la examenul de bacalaureat primește abonament gratuit la UNTOLD&NEVERSEA, iar cine s-a înscris la examenul maturității primește reducere la abonamentele pentru cele două festivaluri.

„Cum poți sărbători succesul examenului de maturitate dacă nu la unele dintre cele mai tari festivaluri din Europa, UNTOLD și NEVERSEA. Așa că, cine pune burta pe carte stă mai apoi cu ochii și urechile ciulite la cele mai tari experiențe muzicale și la unii dintre cei mai buni artiști ai lumii”, au anunțat, miercuri, organizatorii celor două festivaluri.

În plus, toți cei care s-au înscris la examenul de bacalaureat în sesiunea din vară, vor putea achiziționa abonamentul cu reducere la cele două festivaluri, începând din 7 iunie. Prețurile acestora vor fi de 499 de lei plus taxe, din prețul final de 650 lei + taxe al abonamentului la UNTOLD, respectiv, 399 de lei plus taxe, din prețul final de 550 lei + taxe al abonamentului la NEVERSEA.

„Suntem extrem de încântați că această campanie a ajuns la a patra ediție și are foarte mari ecouri în rândul tinerilor absolvenți de liceu din România. Atâta vreme cât în fiecare an vor exista minim doi sau trei elevi de nota 10 motivați de festivalurile noastre, noi vom continua să îi premiem pe cei mai buni în fiecare ediție”, spune Edy Chereji, director de Marketing și Comunicare UNTOLD & NEVERSEA.

Toți absolvenții care doresc să participe la campanie trebuie să acceseze link-ul http://untold.com/bacde10.

În campania de anul trecut 81 de absolvenți care au promovat examenul de Bacalaureat cu nota 10 au primit abonamente cadou la cele mai tari petreceri ale anului 2017, UNTOLD și NEVERSEA. Alți peste 4.000 de tineri au primit reducere la abonament.

Articolul precedentProiecte de peste 25 de milioane de lei pentru județul Constanta
Articolul următorGrevă japoneză a angajaților de la Delfinariul din Constanța