Zeci de polițiști constănțeni continuă verificările pentru găsirea copilului în vârstă de opt ani care a dispărut, în data de 2 noiembrie, în Pecineaga.

Potrivit reprezentanților Poliției Județene Constanța, peste 50 de polițiști din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, Serviciului Criminalistic, Serviciului Investigații Criminale, Serviciului Rutier, Poliției municipiului Mangalia și Secției 3 Rurală Mangalia efectuează, joi, cercetări, în continuare, pentru stabilirea împrejurărilor dispariției și pentru găsirea copilului.

„În cursul acestei zile s-au reverificat toate traseele posibile a fi fost urmate de minor, se procedează la reaudierea tuturor persoanelor care au tranzitat localitatea în vederea identificării de aspecte noi care pot conduce la depistarea minorului. Toate activitățile sunt efectuate în prezența câinelui de urmă pentru verificarea tuturor pistelor vizate de anchetă”, au transmis sursele citate.

Poliţiştii din Pecineaga au fost sesizaţi, sâmbătă, în jurul orei 19.00, cu privire la dispariţia Iulian Alexandru Biţică, în vârstă de 8 ani, din localitate. Băiatul a dispărut în jurul orei 15.00, din faţa locuinţei, unde se afla la joacă. Căutările efectuate până în prezent de autorităţi nu au avut niciun rezultat.