Examenele s-au terminat, elevii au luat vacanță, iar stațiunile s-au aglomerat brusc. Prețurile au crescut peste noapte iar turiștii simt asta. În Mamaia distracția este la ea acasă, iar când vine vorba de concediu românii nu se mai uită la bani.

Plajele s-au umplut de căteva zile, iar la hoteluri  greu se mai găsesc locuri de cazare. S-a terminat și bacalaureatul, iar NEVERSEA a adus zeci de mii de festivalieri pe litoral. Nu e de mirare că  afaceriștii din turism au mărit prețurile, în statiunea Mamaia. Prețul unui minisejur la mare este destul de piperat zilele acestea. Două persoane ar trebui să aibă un buget generos, patru mii de lei, nu reprezintă o sumă prea mare, când vine vorba de Mamaia Nord.

Cu toate acestea, plajele sunt arhipline. Pentru vacanța perfectă la mare, nimeni nu se mai uită la bani. Fetele s-au pregătit de acasă cu un bronz de invidiat iar acum își etalează atuurile pe plajele de lux. Au venit la mare cu un singur gand: „să ne distrăm foarte mult și să ne creem cat mai multe amintiri frumoase , de neuitat”.

Sunt zile fierbinți pe litoral și la propriu și la figurat. Suntem abia la început de iulie, când vacanțele abia au început. Urmează zile toride cu multă distracție și vreme bună pe Litoral.

Articolul precedentFOTO VIDEO| Cinci victime în urma unui grav accident la ieșirea din Ovidiu
Articolul următorFOTO| Un bebeluș a murit după ce mașina în care se afla s-a răsturnat