Un bărbat a murit, miercuri dimineață, iar un al doilea a fost rănit grav, după ce mașina în care se aflau a intrat violent în clădirea Sectorului Poliției de Frontieră Negru Vodă.

Potrivit polițiștilor constănțeni, un tânăr de 32 de ani, care conducea un autoturism dinspre Negru Vodă către Bulgaria, a pierdut controlul direcției și a intrat în coliziune cu o mașină parcată pe partea stângă, pe sensul de mers, în afara șoselei. Ulterior, în urma impactului, autoturismul a ricoșat și s-a izbit de clădirea Sectorului Poliției de Frontieră Negru Vodă, aflată la 300 de metri de granița cu Bulgaria.

În urma accidentului rutier, șoferul a decedat pe loc, iar un tânăr de 30 de ani, aflat pe scaunul din dreapta, a fost rănit grav, fiind preluat de un echipaj al Serviciului de Ambulanță, care l-a transportat la spital. Cadrele medicale au informat că acesta era politraumatizat, dar stabil, conștient.

La fața locului au intervenit și cinci pompieri cu o autospecială cu modul de descarcerare de la Garda de Intervenție Chirnogeni, care au scos trupurile victimelor din mașina distrusă.

Articolul precedentCăruță spulberată de mașină. Copil de 12 ani transportat cu elicopterul la spital
Articolul următorOpt persoane reținute după ce au bătut doi tineri în parcul de la Gară