Un bărbat de 70 de ani, ce se rătăcise în timpul unei excursii în Delta Dunării, în zona localității Pardina, a fost salvat, joi, de pompierii tulceni. Bărbatul a fost găsit în stare fizică bună și nu a fost necesar să fie transportat la spital.

Salvatorii Detașamentului de pompieri Tulcea au fost solicitați să intervină, joi dimineață, pentru găsirea unui bărbat de 70 de ani care s-a pierdut în zona canalului Șontea, în zona localității Pardina. Bărbatul venise împreună cu un grup de persoane în zonă, dar se îndepărtase, și nu știa să se întoarcă.
„În căutarea persoanei rătăcite au pornit patru pompieri, cu o ambarcațiune tip SAR. În sprijinul salvatorilor au început căutările și lucrători din cadrul Poliției de Frontieră și Poliției Pardina. Primul apel a fost în jurul orei 08.20, dar bărbatul indica o altă zonă a Deltei Dunării. Ulterior s-a luat legătura cu grupul de persoane și au fost primite informații clare, care au dus la recuperarea persoanei”, au transmis reprezentanții ISU Tulcea.

Bărbatul a fost găsit, în jurul orei 11.00, de către echipajul de pompieri la o distanță de aproximativ trei kilometri față de ceilalți membri ai grupului, în stare fizică bună și nu a necesitat îngrijiri medicale.

Articolul precedentPescar cu probleme medicale, salvat de polițiștii de frontieră
Articolul următorZeci de autovehiculele abandonate vor fi ridicate din Constanța