Un bărbat cu probleme medicale, aflat la pescuit pe Dunăre, a fost salvat, miercuri noapte, de polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Chilia. Pescarul a fost transportat și predat personalului medical din cadrul Serviciului de Ambulanță al Spitalului Tulcea pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.

Potrivit Gărzii de Coastă, miercuri, în jurul orei 22.30, polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Chilia au fost solicitați de către ISU Tulcea, în urma unui apel prin Serviciul Unic de Urgență 112, pentru a prelua o persoană cu probleme medicale, aflată la pescuit pe malul brațului Chilia al fluviului Dunărea, în zona km fluvial 5. „Imediat, polițiștii de frontieră s-au deplasat în zonă cu o ambarcațiune rapidă, conform procedurilor specifice în astfel de cazuri”, au transmis polițiștii de frontieră tulceni.

Bărbatul, în vârstă de 38 de ani, a fost transportat de echipajul poliției de frontieră și predat personalului medical din cadrul Serviciului de Ambulanță al Spitalului Tulcea, în vederea efectuării unor investigații medicale amănunțite.

Articolul precedentFemeia care a provocat accidentul de la Urluia, cu trei copii răniți, a condus în stare de ebrietate
Articolul următorTurist rătăcit în Delta Dunării, salvat de pompierii tulceni