Un transport agabaritic pe ruta București – Poarta 7 a Portului Constanța va fi în desfășurare în perioada 01 – 06 august, poliția rutieră însoțind vehiculul cu depășiri.

Potrivit Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere, transportul se va desfășura pe ruta IMGB București – Centura București – Autostrada A2 – Drajna – DN 21 – Slobozia – DN 2A – Țăndărei – DN 2A – Hârșova – DN 2A – Ovidiu – Autostrada A4 – Constanța Poarta 7.

Lățimea maximă a vehiculelor este de 7,20 metri, viteza de deplasare urmând a fi adaptată condițiilor de trafic. „Menționăm că în conformitate cu OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, viteza maximă de deplasare a vehiculelor cu depășiri este de 70 km/oră”, spun reprezentanții CNAIR.

Etapele de desfășurare ale transportului sunt stabilite de poliția rutieră, care asigură însoțirea vehiculului cu depășiri. Transportul nu se va desfășura în perioadele și pe sectoarele de drum pe care sunt semnalate fenomene meteorologice periculoase, prin codurile galben, portocaliu sau roșu.

Articolul precedentBărbat arestat după ce a furat biciclete de peste 50 de mii de lei
Articolul următorPiese de mobilier contrafăcute, confiscate în Portul Constanţa Sud Agigea