Poliţiştii de frontieră împreună cu lucrătorii vamali au descoperit, într-un container sosit în Portul Constanţa Sud Agigea din China, piese de mobilier în valoare de aproximativ 74.000 lei, susceptibile a fi contrafăcute.

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au participat pe 31.07.2018, la controlul  efectuat de către lucrătorii vamali, la un container sosit din China, având ca destinatar o societate comercială de pe raza județului Suceava. Administratorul societăţii comerciale este un cetăţean român, în vârstă de 42 de ani, cu domiciliul în județul Suceava.

În urma controlului, au fost descoperite 100 de piese mobilier, susceptibile a fi contrafăcute. Bunurile, a căror valoare dacă ar fi fost comercializate ca produse de marcă se ridică la suma totală de 73.600 lei, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor de către lucrătorii vamali.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punere în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare şi care prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate.

Articolul precedentTransport agabaritic pe ruta București – Constanța, Poarta 7 a portului
Articolul următorJandarmi constănțeni avansați în grad, la termen