The Color Run, cursa euforică în culori care celebrează sănătatea, bucuria și originalitatea, va avea loc la Mamaia, zona parcare Hotel Rex, pe 28 iulie.

Axată mai puțin pe timpii de alergare și mai mult pe distracția nebună, The Color Run Mamaia Sunset, este o cursă necronometrată de 5 kilometri pe faleza de la malul mării, în cadrul căreia mii de participanți sunt vopsiți din cap până-n picioare în diverse culori, la finalul fiecărui kilometru parcurs.

Tot ce trebuie să facă participanții este să respecte două reguli simple, pentru a se distra cât mai bine: începi cursa în haine albe și  finish-ul te găsește colorat!

Persoanele care doresc să participe la The Color Run în Oradea trebuie să știe că sunt trei kituri de participare, de la 99,99 lei la 199,99 lei.

Kitul standard cuprinde tricou, buff+pin, o insignă, 2 tatuaje temporare, iar la finish alergătorii iau acasă medalia cu unicorn colorată.

Distracția continuă și după încheierea cursei, cu o zonă de eveniment cu pudră colorată din belșug, pentru o explozie de fericire și experiențe memorabile, fără a mai pune la socoteală milioanele de combinații de culori intense.

The Color Run a debutat in 2011, in Statele Unite ale Americii, si in 2014, in Romania!

Articolul precedentRestricții de circulație pe 11 străzi din Constanța în perioada NEVERSEA
Articolul următorCăutat în Austria pentru infracțiuni contra patrimoniului, prins la Constanța