Mai sunt doar 2 zile până la cel mai așteptat festival al verii – NEVERSEA, la care sunt așteptați zeci de mii de turiști. Pentru ca circulația în oraș și în stațiunea Mamaia să nu se blocheze, în perioada celor patru zile de festival se vor institui restricții de circulație pe arterele care duc către locul de desfășurare a festivalului.

 

Astfel, de joi, 5 iulie, și până luni, 9 iulie, vor fi închise circulației următoarele artere:

 

 1. Strada Traian cu Valea Portului;
 2. Poarta 1;
 3. Strada Termele Romane cu Strada Traian;
 4. Strada Traian cu Bulevardul Tomis;
 5. Strada Negru Vodă cu Strada Ecaterina Varga;
 6. Strada Yokohama, Strada Salonic și Strada Belvedere;
 7. Strada Negru Vodă cu Strada Mircea cel Bătrân;
 8. Strada Mircea cel Bătrân cu Strada Smârdan;
 9. Strada Mircea cel Bătrân cu Strada Decebal;
 10. Strada Mircea cel Bătrân cu Strada Eroilor;
 11. Strada Bucovina cu Strada Eroilor;

 

Parcarea autovehiculelor pe bulevardul Elisabeta va fi interzisă în perioada 03 – 09 iulie, iar riveranilor li se vor distribui permise de acces pentru a putea trece de filtrele instituite de autorități.

De asemenea, se va interzice accesul taxiurilor, mijloacelor de transport particular (autoturisme, microbuze, maxi-taxi) în interiorul perimetrului de siguranță, cu excepția autobuzelor RATC autorizate să efectueze cursele speciale.

 

A început numărătoarea inversă! ⏳4 zile de party la cel mai mare festival de la malul Mării Negre! See you at Neversea ! #Constanta #IloveCT #Neversea

Publicată de Primăria Constanța pe Duminică, 1 Iulie 2018

 

Pentru ca accesul către zona de festival să fie cât mai facil, Regia Autonomă de Transport în Comun din Constanța va suplimenta oferta de transport cu o linie shuttle bus, „NEVERSEA“, cu plecare din Mamaia spre Portul Tomis. Autobuzele vor circula non stop, în perioada 5-9 iulie, pe traseul: Mamaia (Hotel Caraiman), B-dul Mamaia, B-dul Tomis, Str. Traian, Poarta 2 Port, Str. Termele Romane, B-dul Elizabeta, Str. Remus Opreanu, Port Tomis și retur, Str. Remus Opreanu, Port Tomis, B-dul Elizabeta, Str. Traian, Str. Mihai Viteazu, B-dul Mamaia, Stațiunea Mamaia. Autobuzele care deservesc această linie vor circula începând cu data de 05 iulie 2018, ora 08.00 până în 09 iulie 2018 ora 09.00. Intervalul de succesiune va fi de 10 minute între orele 08.00-24.00, iar între 24.00-08.00 de 16 minute.

Tot pentru perioada festivalului „NEVERSEA” vor fi prelungite liniile 42, 44, 48, 51, 101C până în portul Tomis, iar în intervalul 05 iulie 2018, ora 09.00 și 09 iulie 2018, ora 09.00 programul de transport va fi non stop. Pentru această perioadă, liniile 2-43 și 5-40 vor circula și în intervalul orar 24.00 – 05.00 cu o succesiune de 30 minute. Participanții la festival pot achiziționa abonamente pentru 24 ore la prețul de 5 lei, dar și abonamente pentru 7 zile la prețul de 30 lei. De asemenea, călătoria se poate achita și prin SMS, la numărul 7475, iar în portul Tomis va fi amplasat un punct de vânzare bilete R.A.T.C. cu program non-stop.

Articolul precedentSimona Halep o învinge categoric pe Kurumi Nara la Wimbledon
Articolul următorThe Color Run, cea mai fericită cursă de alergare din lume, ajunge la Mamaia