Un bărbat urmărit internațional pentru infracțiuni contra patrimoniului și constituirea unui grup infracțional organizat, fapte comise în Austria, a fost depistat de polițiștii constănțeni de investigații criminale, urmând să fie dus în fața instanței cu propunere de arestare preventivă.

Potrivit IPJ Constanța, polițiștii din cadrul Serviciului Investigații Criminale au depistat, marți, un bărbat, de 46 de ani, din localitatea Saligny, pe numele căruia exista un mandat european de arestare, emis de autoritățile austriece. Bărbatul a fost dat în urmărire internațională pentru comiterea de infracțiuni contra patrimoniului și constituirea unui grup infracțional organizat, pe teritoriul Austriei.

Pentru depistarea acestuia, polițiștii au beneficiat de date și informații suplimentare obținute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Polițienească Internațională – Inspectoratul General al Poliției Române.

El a fost prezentat, marți, Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanța, care a emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat Curții de Apel Constanța cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 15 zile, în vederea predării către autoritățile austriece.

Articolul precedentThe Color Run, cea mai fericită cursă de alergare din lume, ajunge la Mamaia
Articolul următorSărbătoarea Sfinților Mucenici Epictet preotul și Astion monahul