„Târgul de gust bun, cu rețete din străbuni”, dedicat promovării preparatelor tradiționale din zona Dobrogei și nu numai, va fi organizat săptămâna aceasta pe platoul din fața Teatrului „Oleg Danovski”.

Evenimentul, ce se desfășoară în perioada 24 – 27 octombrie pe platoul din fața Teatrului Național de Operă și Balet „Oleg Danovski”, va aduce constănțenilor bunătăți după rețete moștenite din tată în fiu. Timp de patru zile, în intervalul orar 11.00 – 18.00, expozanții îi vor îmbia pe vizitatori nu doar cu cele mai gustoase delicatese, ci și cu cele mai bune prețuri.

Cei prezenți la târg își vor putea procura preparate precum pastrame, cârnați, diverse sortimente de brânză, șuberec, plăcintă kobete, baclavale, dar și păstrăv copt și afumat la jar, zacuscă sau cârnați de păstrăv, însoțite de vinuri alese ale unor crame consacrate. Nu va lipsi nici pâinea coaptă cu grijă pe vatră și plămădită cu maia, care amintește de vremea copilăriei. „Târgul de gust bun, cu rețete din străbuni” va însemna totodată o bună oportunitate pentru consolidarea legăturii dintre consumatori şi producători.

Intrarea la „Târgul de gust bun, cu rețete din străbuni” este liberă!

Articolul precedentCercetat pentru braconaj, fiind prins cu un porc mistreț în portbagaj
Articolul următorDragor maritim românesc, integrat într-o grupare navală a NATO