Primul târg de Crăciun din Constanța își închide porțile încă de joi seara, cu două săptămâni mai devreme decât preconizaseră organizatorii, care nu au anunțat motivul acestei decizii.

Potrivit organizatorilor, joi, 13 decembrie, Christmas Market By The Sea, deschis în data de 1 decembrie în Piața Ovidiu din Constanța, își va închide porțile, mai devreme cu 15 zile decât era prevăzut. „Noi – By The Sea Events – cerem scuze partenerilor, celor ce au fost implicați în acest proiect, celor ce ne-au acordat toată încrederea și tuturor constănțenilor, pentru nerealizarea lucrurilor ce s-au dorit a fi realizate și nu s-au putut realiza din motive independente de voința noastră, și pentru această închidere prematură a evenimentului nostru”, au precizat organizatorii pe pagina de Facebook a evenimentului.

Aceștia mai menționează că târgul a fost un eveniment privat, în care, Primăriei Constanța i-a fost cerut doar sprijinul. „Acest eveniment a fost realizat din dorința organizatorilor de a aduce orașul Constanța în rândul marilor orașe ale României și a funcționat cu toate autorizațiile la zi”, au mai precizat organizatorii.

Articolul precedentExpoziție realizată de elevii Colegiului de Arte „Regina Maria” cu ocazia Centenarului
Articolul următorAparatură nouă, de peste 300.000 de lei, la Secția Urologie de la Spitalul Județean din Constanța