port_constanta_sud

 

 

 Dosar penal întocmit de poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă pe numele unui cetățean român, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de punere în circulație de mărfuri contrafăcute. Bunurile, dacă ar fi fost comercializate ca produse de marcă, ar fi avut valoarea totală de aproximativ 2.612.890 lei

În urma controlului efectuat în luna septembrie în portul Constanța Sud Agigea la un container sosit din China, având ca destinatar o societate comercială din județului Ilfov.  au fost descoperiți 268.751 de rulmenți susceptibili  a fi contrafăcuți.

Poliţiştii de frontieră au extins cercetările și  în data de 21.10.2019 s-au sesizat din oficiu sub aspectul săvârșirii infracţiunii de punere în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare şi care prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate. S-a stabilit faptul că administratorul firmei este un cetăţean român, în vârstă de 44 de ani.

Bunurile au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, la finalizare fiind dispuse măsurile legale care se impun.

 

 

 

 

Articolul precedentFall Storm: exercițiu militar de amploare în Dobrogea și apele Mării Negre
Articolul următorExercițiu de protecție în caz de accident chimic, miercuri, în Constanța