Un nou proiect pilot pentru mărirea vizibilității semafoarelor și scăderea numărului accidentelor rutiere în oraș a fost pus recent în aplicare, în Constanța.

La intersecția bulevardului Alexandru Lăpușneanu cu strada Soveja, consolele și stâlpii pe care sunt montate semafoarele au fost transformate în astfel de dispozitive.

Noi modele de semafoare la intersecția b-dului Alexandru Lăpușneanu și str. Soveja

Noi modele de semafoare la intersecția b-dului Alexandru Lăpușneanu și str. SovejaPrimăria Municipiului Constanța, prin SC Confort Urban, a pus în aplicare un nou proiect pilot pentru mărirea vizibilităţii semafoarelor şi scăderea numărului accidentelor rutiere în oraş. La intersecția bulevardului Alexandru Lăpușneanu cu strada Soveja, consolele și stâlpii pe care sunt montate semaforele au fost transformate în astfel de dispozitive. Mai exact, pe fiecare sens, consola și stâlpul au fost schimbate cu unele care au în componență un sistem de iluminare pe bază de led. Astfel, la culoarea roșie a semaforului consola și stâlpul se colorează în roșu și tot așa în funcție de fiecare culoare a dispozitivului de semnalizare optică. #semaforizare#Constanta

Publicată de Primăria Constanța pe Joi, 7 martie 2019

Mai exact, pe fiecare sens, consola și stâlpul au fost schimbate cu unele care au în componență un sistem de iluminare pe bază de led.

Astfel, la culoarea roșie a semaforului consola și stâlpul se colorează în roșu și tot așa în funcție de fiecare culoare a dispozitivului de semnalizare optică.

Articolul precedentReîncepe campania de curățenie generală „Curățăm Constanța Noastră”
Articolul următorFaleza Mangalia-Saturn va fi reabilitată cu 23 de milioane de lei, fonduri europene