A rămas mai puțin de o lună până la startul celei de-a opta ediții a campaniei „Curățăm Constanța Noastră”, o amplă inițiativă de responsabilizare civică față de mediul înconjurător. În luna aprilie, vor fi efectuate acțiuni de ecologizare, igienizare și înfrumusețare a întregului municipiu.

Dincolo de scopul practic, însă, campania urmărește și educarea cetățenilor cu privire la efectele negative pe care poluarea le are asupra mediului și asupra sănătății oamenilor. Sunt invitați să participe la curățenia de primăvară a orașului toți locuitorii, fie că este vorba despre voluntari, agenți economici, instituții de stat sau private, asociații de proprietari și cluburi sportive, orice contribuție fiind binevenită și apreciată.

„Pentru că merităm să trăim într-un mediu mai curat, mai sănătos și trebuie să redăm naturii strălucirea pe care o merită, haideți să Curățăm Constanța Noastră împreună!”, spun reprezentanții Primăriei Constanța, organizatoarea campaniei.

Oricine dorește să se implice în acțiunile de igienizare este încurajat să se înscrie pe site-ul www.curatamconstantanoastra.ro și să aleagă una dintre zonele de acțiune din calendarul propus.

Articolul precedentA vrut să ajungă cu mașina la spalatorie și s-a oprit în lac
Articolul următorSemafoare „inteligente”, cu iluminare pe bază de led, în Constanța – vezi video!