erwin _simsensohn

În ședința Consiliului Județean Constanța de astăzi, a fost numit noul director director general interimar (4 luni), la Teatrul de Stat Constanța.

Erwin Simsensohn are 39 de ani, este originar din Piatra Neamț și este absolvent al Facultății de teatru UNATC, secția regie tetru.

„Am terminat și Academia de Științe Economice, sunt licențiat în Relații Economice Internaționale. Lucrez în teatru de la terminarea facultății, de 16 ani. Am fost pentru 10 luni, secretar de stat în ministerul culturii…. Am lucrat în ceea ce înseamnă administrație și management, am participat în calitate de expert în multe comisii de evaluare și concurs la diverse teatre dramatice sau lirice, naționale sau locale.

Aș vrea să nu intru în povesti pe termen lung sau scurt, pentru interimatul de 4 luni de zile, vom pune în ordine documentele teatrului și în al doilea rând o să încep o operațiune de implementare a standardelor operaționale, procedurilor operaționale de sistem, care sunt obligatorii pentru orice entitate publică,” a declarat Erwin Simsensohn.

 

 

Articolul precedentZeci de mii de persoane au fost ajutate, anul trecut, de preoții Arhiepiscopiei Tomisului
Articolul următorTradiția Mărțișorului și legendele Babei Dochia