Pentru executarea unor lucrări de înlocuire a conductelor de alimentare cu apă potabilă din subsolurile blocurilor situate în diferite zone ale municipiului Constanța, RAJA SA este nevoită să întrerupă furnizarea apei reci, în perioada 26 – 28 noiembrie.

Astfel:

 

•          Luni, 26 noiembrie, în intervalul orar 08.00 – 22.00, se va întrerupe furnizarea apei potabile din Punctul Termic 117. În acest timp nu vor avea apă rece la robinete consumatorii blocurilor LT1 – LT 4 și L5 A, de pe b-dul Tomis.

•          Marți, 27 noiembrie, în intervalul orar 08.00 – 16.00, se va întrerupe furnizarea apei potabile din Punctul Termic 76. Vor fi afectați consumatorii blocurilor L115 B, L117, L118, L119, scările A1 – A7, de pe Aleea Daliei.

•          Miercuri, 28 noiembrie, în intervalul orar 08.00 – 22.00, se va întrerupe furnizarea apei potabile din Punctul Termic 115. În acest timp nu vor avea apă rece la robinete consumatorii blocurilor LV4, LV6 și LV7 de pe bulevardul Al. Lăpușneanu.

„Ne cerem scuze pentru neplăcerile create abonaților, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile la parametrii optimi în cel mai scurt timp. Totodată, rugăm toți consumatorii afectați de aceste lucrări să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei”, spun reprezentanții RAJA Constanța.

Apa caldă și căldura nu vor fi afectate de aceste lucrări.

Articolul precedentAutoturism marca BMW furat din Spania, descoperit la Constanța
Articolul următorPolițiștii locali au luat la țintă garajele ridicate ilegal în Constanța