Un autoturism marca BMW, semnalat ca fiind furat din Spania, a fost descoperit, pe raza județului Constanța, de către polițiștii de frontieră.

Potrivit Gărzii de Coastă, acționând în baza unei informații, polițiștii de frontieră din cadrul Grupului de Nave Constanța au desfășurat, joi, o acțiune pe linia prevenirii și combaterii traficului internațional cu autoturisme furate în zona de competență. Astfel, a fost identificat pe raza județului Constanța un autovehicul marca BMW, model 520d, despre care existau informații că se află în atenția autorităților.

În urma verificărilor s-a stabilit că autoturismul este căutat de autoritățile din Spania, acesta fiind declarat furat în data de 01 noiembrie, iar la volan se afla un tânăr de 25 de ani, cetățean român, domiciliat pe raza județului Constanța. El a declarat că nu avea cunoștință despre faptul că autoturismul este căutat de către autorități.

Autoturismul, în valoare de aproximativ 46.500 de lei, a fost indisponibilizat la sediul Gărzii de Coastă până la finalizarea cercetărilor, iar polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăinuire.

Articolul precedentȘoferul care a provocat accidentul mortal de la Ovidiu a fost arestat preventiv
Articolul următorSăptămâna viitoare se oprește apa în Constanța. Vezi unde!