Polițiștii locali au derulat în ultimele zile o campanie de eliberare a domeniului public sau privat al orașului Constanța de construcțiile provizorii de tip garaj, în scopul creării mai multor locuri de parcare sau, după caz, pentru aducerea terenului la starea inițială.

Campania s-a concretizat în identificarea deținătorilor legali ai garajelor și întocmirea somațiilor de conformare la măsurile dispuse de către polițiștii locali cu privire la construcțiile nelegale. În acest sens, în perioada 10 – 22 noiembrie, au fost desființate un număr 15 garaje din municipiul Constanța.

„Precizăm că acțiunea vizează garajele din toate cartierele, amplasate pe domeniul public sau privat al municipiului Constanța. Pe această cale, facem apel la persoanele care se află în această situație să se conformeze somațiilor emise de către Direcția Generală Poliția Locală Constanța în termenul dispus, să desființeze garajul și/sau platforma acestuia în funcție de caz”, spun reprezentanții Poliției Locale.

Neconformarea la aceste somații reprezintă o contravenție fiind sancționată cu amendă cuprinsă între 1.000 și 100.000 lei și cu măsura complementară de desființare.

Articolul precedentSăptămâna viitoare se oprește apa în Constanța. Vezi unde!
Articolul următorSute de mii de țigarete descoperite la doi contrabandiști din Constanța