Stațiunea Mamaia va găzdui, în perioada 20 -22 septembrie, cea de-a 11-a ediție a H3RO by Trichallenge, o întrecere ce va aduce la start nu mai puțin de 1.300 de participanți, inclusiv 200 de sportivi străini.

Pentru buna desfășurare a evenimentului, se vor lua următoarele măsuri de siguranță:

– începând de joi, 19 septembrie, ora 21.00, până duminică, 22 septembrie, ora 08.00, se vor bloca două benzi de circulație pe bulevardul Mamaia, respectiv banda 1 și 2 pe sensul de mers dinspre Năvodari spre Constanța, pe o distanță de aproximativ 300 de metri, înainte de sensul giratoriu de la hotel Rex – rond Mesogios până la intrarea la restaurant Pinguin. Se va lăsa liberă pentru circulație banda 3 sensul de mers spre Constanța;
– sâmbătă, 21 septembrie, se va restricționa complet traficul pe bulevardul Mamaia pe cele trei benzi de circulație pe sensul de mers dinspre Năvodari spre Constanța, între orele 08.00 – 17.00, între hotel Voila Holiday și restaurant On Plonge Junior, la 250 de metri după sensul giratoriu de la hotel Meridian. Traficul înspre Constanța se va face pe banda de la axul drumului de pe sensul opus, departajat cu garduri/balize temporare între sensuri;
– duminică, 22 septembrie, între orele 08.00 – 14.00, se va bloca total bulevardul Mamaia pe cele trei benzi de circulație dinspre lacul Siutghiol, între hotel Voila Holiday și restaurant On Plonge Junior. Traficul înspre Constanța se va face pe banda de la axul drumului de pe sensul opus, departajat cu garduri/balize temporare între sensuri.

Cea de-a 11-a ediție a H3RO by Trichallenge aduce la start nu mai puțin de 1.300 de participanți, inclusiv 200 de sportivi veniți din toate colțurile lumii. Potrivit organizatorilor, dintre cei 200 de străini ce reprezintă 38 de țări, nu mai puțin de 78 de sportivi reprezintă Elitele, cel mai înalt nivel de performanță la nivel global.
Competiția va îngloba două Campionate Naționale, o Cupă a României și o Cupă Europeană. Anul acesta aduce și două Campionate Naționale în cadrul festivalului de triatlon ce va avea loc în Mamaia: Distanță Half și Supersprint. De asemenea, competiția va găzdui și Cupa României la Aquathlon.
Anul acesta, H3RO by TriChallenge își consolidează relevanța la nivel continental și devine gazdă a Cupei Europene de Triatlon Sprint.

Articolul precedentConstanța vrea să intre în Cartea Recordurilor de Ziua Internațională a Păcii!
Articolul următorMisiuni de foc în raioane maritime ale Mării Negre