Peste 10.000 de oameni vor să pună Constanța pe marea hartă a Guinness World Records, sâmbătă, 21 septembrie, chiar de Ziua Internațională a Păcii.

Copii, părinți, bunici, turiști, constănțeni get-beget ori stabiliți în orașul de la malul mării în diferite împrejurări sunt așteptați pe plaja Modern, pe primul sector de plajă dinspre Portul Tomis, să participe la o manifestare plină de simboluri și să formeze cel mai mare semn al păcii.
Evenimentul începe la ora 15.00 cu un program artistic. Pe scenă vor evolua ansambluri ale comunității grecești, aromâne, lipovene, turcești, tătărești cât și dansatori ai școlii de dans Pro Dance. La ora 18.00 se dă startul încercării de doborâre a recordului mondial. Pentru ca recordul să poată fi omologat, participanții trebuie să stea în „formație” timp de cinci minute, timp în care se vor strânge dovezile foto și video. Imediat după momentul recordului vor urca pe scenă trupa constănțeana Acoustic Dream, cunoscutul instrumentist White Trumpet (Eugeniu Albu) și trupa Ruski Ritm.
La intrare, fiecărui participant i se va înmâna o brățară numerotată și se vor da instrucțiunile pentru parcursul evenimentului. Ținuta obligatorie impusă de Guinness Book este „White Top”, mai exact participanții trebuie să poarte, în mod OBLIGATORIU, tricou, hanorac sau cămașă de culoare albă cât și o șapcă sau bandană tot culoare albă.

Articolul precedentElite ale triatlonului mondial iau startul la H3RO by TriChallenge
Articolul următorRestricții de circulație în stațiunea Mamaia, cu ocazia H3RO by Trichallenge