1300 de sportivi, dintre care 200 de străini, din 38 de țări vor lua startul la H3RO by TriChallenge, cea mai mare competiție de triatlon din Sud-Estul Europei. Competiția are loc în intervalul 20-22 septembrie la Mamaia.

Dintre cei 200 de străini ce reprezintă 38 de țări, nu mai puțin de 78 de sportivi reprezintă Elitele, cel mai înalt nivel de performanță la nivel global.
Vremea de la startul competiției se anunță ideală pentru triatlon, iar atât temperatura apei, cât și cea atmosferică, sunt în marjele cele mai bune pentru performanțe, nu doar la înot, ci și la alergare și ciclism.
Competiția va îngloba două Campionate Naționale, o Cupă a României și o Cupă Europeană. Anul acesta aduce și două Campionate Naționale în cadrul festivalului de triatlon ce va avea loc în Mamaia: Distanță Half și Supersprint. De asemenea, competiția va găzdui și Cupa României la Aquathlon.
 H3RO by TriChallenge își consolidează relevanța la nivel continental și devine, anul acesta, gazdă a Cupei Europene de Triatlon Sprint.
Probele de triatlon pe Distanța Half reprezintă, totodată, și ultima etapă din circuitul Federației Române de Triatlon – FRTRI Halfdistance. De asemenea, proba olimpică și proba sprint sunt parte din circuitul Triathlon Series Events și Romanian Triatlon Series, H3RO by TriChallenge fiind chiar ultima etapa din aceasta serie.
Articolul precedentPrimăria vrea să-i „ierte” cu plata a peste 60 de milioane de lei pe constănțenii care au datorii la bugetul local!
Articolul următorConstanța vrea să intre în Cartea Recordurilor de Ziua Internațională a Păcii!