Regia Autonomă de Transport în Comun Constanța a anunțat, luni, va prelungi programul de funcționare al autobuzelor pe perioada desfăşurării Festivalului Internațional de Teatru „Miturile Cetății”.

Astfel, potrivit RATC, în perioada 20 – 27 iunie, programul de funcționare a mijloacelor de transport în comun ce deservesc liniile 42, 51 și 101C, va fi prelungit până la orele 24.00.

Festivalul Internațional de Teatru „Miturile Cetății” ajuns anul acesta la a treia ediție, se va desfășura în perioada 20 – 27 iunie.

Spectacolele vor avea loc la sediul Teatrului de Stat Constanţa, pe scena în aer liber care va fi amplasată în Piaţa Ovidiu, la Teatrul pentru Copii şi Tineret „Căluțul de Mare”, la Termele Romane şi pe platoul din fața Cazinoului din Constanţa, iar manifestările culturale conexe vor fi programate la Muzeul de Istorie Naţională şi Arheologie.

 

Programul festivalului poate fi găsit aici: https://realitateadeconstanta.net/opt-zile-de-spectacole-la-festivalul-miturile-cetatii-constanta-2018/

Articolul precedent„Festivalul Internațional de Film despre Mediu și Oameni – Pelicam” Tulcea 2018
Articolul următorCERONAV – Sesiune de îndrumare metodologică