Centrului Român pentru Pregătirea și Perfecționarea Personalului din Transporturi Navale (CERONAV)  a organizat în perioada 14 – 15 iunie 2018, sesiunea de îndrumare metodologică. având în vedere apariția OSGG pentru aprobarea Codului controlului intern managerial al entităților publice.

Sesiunea s-a adresat auditorilor din cadrul structurilor de audit intern care funcționează la nivelul entităților publice aflate în subordinea și sub autoritatea Ministerului Transporturilor și a avut drept scop evaluarea sistemului de control intern managerial la nivelul întregii entități publice și pentru fiecare structură organizatorică.

În cadrul întâlnirii au fost abordate teme de studiu privind analiza modificărilor survenite în legislația aferentă controlului intern managerial și stabilirea pașilor ce trebuie urmați pentru derularea unei misiuni de audit intern pe acest domeniu, în condiții de eficiență.

“CERONAV a sprijinit organizarea acestei întâlniri între auditorii interni din structurile Ministerului Transporturilor, în vederea facilitării procesului de armonizare a practicilor de audit și a implementării eficiente a modificărilor legislative în domeniu”, a declarat Directorul General CERONAV, Ovidiu Sorin Cupșa.

Articolul precedentProgram prelungit pentru autobuze pe perioada Festivalului de teatru „Miturile Cetății”
Articolul următorRestricții de trafic din cauza lucrărilor de pe Autostrada Soarelui