În această perioadă, Primăria Mangalia anunță că oferă, gratuit, măști de protecție tuturor locuitorilor orașului. Autoritățile locale vin, astfel, în sprijinul cetățenilor, ca urmare a obligației de a purta măști, după ridicarea stării de urgență, în data de 15 mai.

Distribuirea măștilor a început înainte de 1 Mai, în mai multe zone ale orașului, la centre special amenajate de angajații municipalității, astfel: sediul Primăriei (intrarea din strada Mihai Viteazu), sediul Direcției Asistență Socială (str. Delfinului), sediul Goldterm (str. Vânători), Școala 1 (str. M. Basarab), Baza sportivă „Pescăruș”, Clubul Pensionarilor (str. Rozelor) și Cămin C10 (Neptun). Programul de funcționare este cuprins în intervalul orar 9.00 – 17.00, de luni până joi, respectiv vineri, între orele 9.00 – 14.00.

La aceste centre se distribuie măști persoanelor sub 65 de ani, întrucât celor trecuți de această vârstă le sunt duse, acasă, pachete de protecție, de către angajații Primăriei.

Măștile sunt reutilizabile, ambalate individual și sunt comandate la un producător din oraș, tocmai pentru a încuraja economia locală, pe timp de criză. Reprezentanții Primăriei au mai declarat că după 15 mai se va relua activitatea cu publicul, la toate sediile municipalității.

Articolul precedentIohannis: ”Decizia CEDO este fără precedent și nu poate rămâne fără consecințe”
Articolul următor183 constănțeni infectați cu COVID 19, vindecați și externați